Planning evenementen

Planning Evenementen

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<maart 2024><<
maart 2024
 mdwdvzz
926272829123
1045678910
1111121314151617
1218192021222324
1325262728293031
141234567
ee
ee
ee
  • vandaag
29-3-2024 - 28-4-2024
  • Dag
  • Week
1maandag april, 2024 10:00 - 10:00
Paaseierenzoektocht (Finaal)
Hey Hoi, Hier zijn we weer voor een nieuwe editie van onze jaarlijkse Paaseierenzoektocht! Iedereen is welkom om eitjes te komen rapen. We zijn zeer blij dat de prachtige Smeiersberg terug onze locatie is voor onze zoektocht. De Paashaas verwacht alle kleine en grote kindjes, zelfs mama's en papa's om 10.00 op het centrale plein. Van daaruit zal de zal iedereen begeleid worden naar het zoekterrein. Voor de supporters zullen er drankjes voorzien worden aan democratische prijzen! Mogen we jou verwachten?
20zaterdag april, 2024 13:00 »
Stil (staan) (Finaal)
Theaterwandeling doorheen Zele. Publiek stapt in groepjes van 10 personen de wandeling. Onderweg kijken ze verschillende acts. Er zijn 2 acts in de openbare ruimte, 1 in het park Peeters (tussen de bomen) en 1 op ons kerkhof (hiervoor kreeg ik al toestemming van schepen Johan Anthuenis).
21zondag april, 2024 » 18:00
Stil (staan) (Finaal)
Theaterwandeling doorheen Zele. Publiek stapt in groepjes van 10 personen de wandeling. Onderweg kijken ze verschillende acts. Er zijn 2 acts in de openbare ruimte, 1 in het park Peeters (tussen de bomen) en 1 op ons kerkhof (hiervoor kreeg ik al toestemming van schepen Johan Anthuenis).
25donderdag april, 2024 19:30 - 22:00
workshop fermenteren, kimchi en tsukemono (Finaal)
We nodigen jullie van harte uit voor een boeiende en smaakvolle workshop fermenteren, waar we samen met experte Lieve Ferdinande van Velt de geheimen van Kimchi en Tsukémono zullen ontdekken. Kimchi wordt in Korea bij ongeveer elk gerecht gegeten. Het is ontstaan als methode om groenten te bewaren, maar dankzij de lokale smaakmakers ontwikkelde het zich tot een ware smaakbom en vinden de Koreanen het onontbeerlijk voor een goede maaltijd. Je zal merken waarom, we gaan Kimchi maken én proeven. Tsukémono is dan weer een Japanse fermentatietechniek, met korte fermentaties onder druk. Meer of minder bewust wordt deze techniek nog in vele andere keukens gebruikt, bijvoorbeeld om tzatziki (Grieks) of pasta alla norma (Siciliaans) te maken. Ook deze Tsukémono maken we samen en kunnen we de avond zelf al proeven. Door deze twee technieken toe te passen, leer je alles over fermentaties en hoe je dat veilig kan doen. Lekker wordt het zeker. mee te brengen: een mesje, snijplank en glazen bokaal (zoals een confituurpot met deksel of een weckpot met beugelsluiting) van 350 tot 500 ml, een keukenhanddoek en eventueel een schort Datum: donderdag 25 april , locatie (in Zele) nog te bepalen Prijs: 12€ velt leden ; 15€ niet leden De workshop belooft niet alleen leerzaam te zijn, maar ook bijzonder smakelijk. Graag vragen wij je om je deelname vooraf te bevestigen via veltzele@gmail.com. We kijken er naar uit om samen met jullie te fermenteren en te genieten van heerlijke smaken!
26vrijdag april, 2024 12:00 »
feestweekend KLJ Zele-Centrum (Finaal)
BBQ, kinderfuif en fuif
27zaterdag april, 2024 » hele dag »
feestweekend KLJ Zele-Centrum (Finaal)
BBQ, kinderfuif en fuif
10:00 - 23:45
Rope Skipping, Gala (Finaal)
Rope Skipping, Gala
14:00 - 23:45
Rope Skipping, Gala (Finaal)
Rope Skipping, Gala
28zondag april, 2024 » 12:00
feestweekend KLJ Zele-Centrum (Finaal)
BBQ, kinderfuif en fuif